Velkommen til ‘Kirke for Alle’

Kirke for Alle er Danmarks nye digitale magasin om kirkens missioner i forkyndelse – diakoni – spiritualitet – religionsmøde – økumeni.

Redaktionen bag Kirke for Alle

Velkommen! Her er vi ved at opbygge en samling artikler, webinar, film og podcast om det der rører sig indenfor forkyndelse – diakoni – spiritualitet – religionsmøde og økumeni. Ud over løbende artikler vil vi tre gange årligt udsende et nyhedsbrev, og i den forbnidelse vil et tema blive behandlet indgående. Så besøg sitet jævnligt og/eller tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sitet udvikles i et samarbejde imellem Folkekirken og religionsmøde, Folkekirkens Mellemkirkelige Råd, FrikirkeNet, Danske Kirkers Råd, Samvirkende Menighedsplejer, Evangelisk Alliance, Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde og Dansk Missionsråd.

… Det handler om at holde en global dagsorden sammen med et hjemligt tværkulturelt arbejde. Her dykker vi ned i samtalen om, hvad der er mission, og sammen skal vi lære mere om, hvordan Gud kalder, driver, lokker og leder sin kirke ind i et engagement verden over, med andre mennesker – i krise og nød, i glæde og lovsang – med samfund, der ud- og indvikler sig, og med et skaberværk, som er både fantastisk og skrøbeligt.

Henrik Sonne Petersen, Generalsekretær i Dansk Missionsråd

Læs Henrik Sonne Petersens tanker om afslutningen af ‘Ny Mission’ og opstarten af ‘Kirke for alle: Afslutning af Ny Mission og nyt magasin

Del dette indlæg: