Fra pendler til landsbybeboer

PODCAST // af Jonas Adelin Jørgensen  |  Mange østeuropæere arbejder i Danmark, og en del af disse bosætter sig med tiden i landet. Hvordan kan kirkerne være kulturelle og folkelige fællesskaber for nytilkomne ortodokse østeuropæere? En ny rapport ’Fra pendler til landsbybeboer’ af kirkehistoriker og forsker i ortodokse kirker Emil Saggau fortæller i denne podcast om resultaterne og anbefalingerne i rapporten. Læs rapporten her: Fra pendler till landsbybeboer -Inledningen.pdf (interchurch.dk)

Medvirkende:

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD
Jonas Adelin Jørgensen


Folkekirken Mellemkirkelige Råd Folkekirkens mellemkirkelige Råd er en del af folkekirken. Rådet er det organ, som tager sig af folkekirkens kontakter til andre kristne kirker og kirkesamfund i Danmark og i udlandet.

Jonas Adelin Jørgensen, f. 1973, cand.theol. og ph.d. Akademisk medarbejder ved Folkekirkens Mellemkirkelige råd. Tidligere generalsekretær i Dansk Missionsråd og ekstern lektor på Afdeling for Systematisk Teologi, Det Teologiske Fakultet, Københavns Universitet, hvor han underviser i emner vedrørende dogmatik, religionsteologi, økumeni og ekklesiologi.

Del dette indlæg: